Background
4.2.2020

Pal­ve­lui­ta­ni

alla hintoja ja tietoa pal­ve­luis­ta­ni

Pt-Lennun pal­ve­lui­ta

 

Henkilökohtaiset tapaamiset:

10 x, sis ohjelman ja ohjauksen a´65€

5 x                                                    a´69€

1x                                                        79 €


Nettiohjaukset sopimuksen mukaan


Kuuden viikon ohjelma tukemaan liikunnan aloittamista lähtien syvien vatsalihasten löytämisestä, liikkuvuuden lisäämisestä sekä paremman ryhdin tukemiseksi. Liikkeet kirjallisina sekä videoina. Kuinka ne vatsalihasliikkeet tehdään, että selkään ei satu? Reisiä pitäisi vahvistaa, mutta miten aloittaa kyykkääminen turvallisesti?

Valmennuksen aikana voi aina olla yhteydessä valmentajaan sovittuina aikoina. 59€ alle kympin viikko. Smartum käy myös maksuna.


Viiden viikon ohjelma, joka auttaa löytämään omia keinoja rentoutua, palautua ja muistuttaa pienistä tau­ko­lii­kun­ta­tuo­kiois­ta. 

Hengittämistä, rentoutusta, venyttelyitä, palautumisen keinoja. Esimerkiksi näistä on viiden viikon ohjelma koostettu. Ja kysyä voi valmentajalta sovittuna aikana.

Tämän ohjelman hinta on 49€ / 5 viikkoa


Firstbeat-hyvinvointimittaus  (katso esittelyvideo linkistä) 175€ 

Kolme vuorokautta kestävä mittaus, joka kertoo, kuinka palaudut työpäivästäsi tai ur­hei­lusuo­ri­tuk­ses­ta, onko kroppasi stressitilassa ja onko unesi riittävän palauttavaa. Henkilökohtainen palaute, joka käydään yhdessä läpi. 

Ryhmille hinnat sopimuksen mukaan  https://www.youtube.com/watch?v=qlZ2pOTYCn4 


VASTUSSAUVAT  BUNGY PUMP -SAUVAKÄVELYN SEURAAVA TASO:


Olen suorittanut vastussauvaohjaajan koulutuksen. Sauvoja saa ostaa minulta ja annan sauvojen ostajille opastuksen sauvojen käytöstä. Pidän myös vastussauvatreenejä sopimuksen mukaan. 

vastussauvoista lisää tietoa alempanaPienryhmätreeni ulkona  hinta sopimuksen mukaan (n 15€/hlö)

Tule yksin, kaverin tai porukan kanssa pienryhmätreeniin. Ryhmän koko 5-10 henkilöä. Personal trainerin ohjauksella lämmittely, treeni, jäähdyttely ja venyttely.

Pienryhmätreenit toteutetaan eri sisältöisinä. Esimerkkinä: kahvakuulatreeni (omat kuulat mukaan), kiertoharjoittelu, keppijumppa, sauvakävelytreeni, mäkitreeni.


Kahvakuulatreeni: Vaatii kehonhallintaa. Vahvistaa keskikehoa, tasapainoa sekä lihaksia. Mukaan omat kuulat 6kg alkaen. Perusliikkeitä.


Kiertoharjoittelu: Myös circuitina tunnettu harjoittelumuoto, jossa lämmittelyn jälkeen tehdään erilaisia liikkeitä, minuutin ajan kutakin. Liikkeissä on sekä sykkeenkohotuksia, että lihaskuntoliikkeitä. Loppuun palauttavia liikkeitä sekä venyttelyt. Jokainen tekee omaan tahtiin joko haastaen itseään tai rauhallisesti harjoitellen.


Keppijumppa: Kepin kanssa treenataan koko kehoa. Hartiajumit saavat kyytiä, rangalle kiertoja ja jaloille treenejä. Jokainen tekee liikkeet itselleen sopivalla liikeradan laajuudella. Kepit saa lainaksi ohjaajalta.


Sauvakävelytreeni: Aluksi lyhyt ohjeistus sau­va­kä­ve­ly­tek­niik­kaan, jonka jälkeen lämmitellään ja lähdetään yhdessä sauvakävelytreeniin. Erittäin hyvä ja tehokas harjoitus koko kropalle, varsinkin hartioille sekä keskivartalolle. Vastussauvoja vuokrattavissa. Saat tehoja lisättyä huomattavasti.


Mäkit-/ porrasreeni: Jalka- ja pakaralihaksille tehotreeni. Lämmittelyn jälkeen tehokas sykettä nostava treeni ylämäessä/ portaissa eri tekniikoilla. Alussa lämmittelyt, loppuun palauttavat jäähdyttelyt sekä venyttelyt.


Treenit toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita on vähintään viisi henkilöä harjoituspäivään klo 10.00 mennessä. Mukaan tarvitset liikuntaan sopivat ulkoiluvaatteet ja kengät sekä täyden juomapullon. Kahvakuulatunnille oman (1-2) kahvakuulan, sauvakävelyyn omat sauvat. 


Liikuntaohjauksia yrityksille   79€ sekä mahdollisesti matkakulut. 

Erilaisia liikuntatunteja sopimuksen mukaan kahvakuulasta keho ja mieli-tunteihin. Mietitään yhdessä, minkälainen tunti sopisi juuri teidän porukalle. Osaamisalueeni voit katsoa esittelysivultani. 


Luentoja ryhmille

Ravintoon, liikuntaan, hyvinvointiin liittyviä luentoja. Hinta sopimuksen mukaan.


BIOLIGHT EQUINE  a´ PUNAVALO-LÄHI-INFRAPUNAHOITO (alempana tietoa hoidosta)

                hinta                  

1 X         35€

2X           64€ (a´32€)

3X           87€ (a´29€)

10X         240€ (a´24€)


VUOKRAUS: 1 VRK 59.00€        1VK  195€BIOLIGHT-HOIDOT: http://biolight-equine.fi/

BioLight on lääkinnällinen hoitolaite


Biolightin pulsoitu puna- ja lähi-infrapunavalo laajentaa verisuonia, lisää verenkiertoa ja aktivoi solutoimintaa. Kehon oma paranemisprosessi nopeutuu.


IHMISILLE Nykyaikaista lääkkeetöntä kivunhoitoa sekä akuutteihin että kroonisiin vaivoihin. esimerkiksi: Nivelrikko, vanhat vammat, leikkaushaavat, säärihaavat, makuuhaavat, ruhjeet, verenkiertohäiriöt


KOIRILLE: Vammoihin, nivelrikkokipuihin, ientulehduksiin, haavoihin.

Infektioriski pienenee.


HEVOSILLE Biolight vähentää tulehdusta, poistaa turvotusta ja lievittää kipua. Jännevammat, hankosidevammat, niveltulehdukset, lihasvauriot, haavat. Paraneminen nopeutuu puolella.biolight-me.jpg

Asia­kas­ko­ke­mus:

nita%20ja%20Londonlife-me.jpg

 

Minulla on kuusi vuotias kouluratsu, jonka kanssa  tavoite olisi kilpailla nuorten hevosten luokissa. Nuoren hevosen takapolvi ongelmat ovat yleisiä, joten valmentajani suositteli käyttämään Bio light valohoitoa parin viikon

ajan, edistääkseen palautumista. Käytin Bio Lightia enimmäkseen treenin jälkeen ja hevonen silminnähden nautti hoidosta ja treenatessa huomasin että hevonen oli yhteistyöhaluisempi ja rennompi. 
Yt. Anita ja Londonlife 

Anita%20ratsailla-me.jpeg

ASIAKASKOKEMUS


Biolight hevosen takajalkojen hoidossa


Hevosella oli toisen takajalan vuohiskuopassa melko runsaasti rupeutunutta haavaumaa, molempien vuohisten ylä- ja alapuolella vaihtelevaa, välillä runsasta turvotusta, ja takajalkojen liike oli epäpuhdas. Takapolvissa todettu lievää kulumaa.


Käytimme viikon ajan kerran tai kaksi päivässä Biolightin Acute-, Wound- ja Drainage-ohjelmia laitteen ohjekirjan mukaan.


Hevosella oli osan aikaa käytössä myös kipulääke ja rupiin päivittäin käytettävä hoitovoide.


Biolight-laite oli erittäin helppokäyttöinen, sen ohjeet selkeät ja akun kesto hyvä.


Ensimmäisillä kerroilla hevonen hieman jännitti laitetta ja ilmeet ja eleet kertoivat, että myös itse laitteen vaikutus oli tuntuva.

Hoitojen jatkuessa ja laitteeseen totuttuaan hevonen rentoutui.

Rupia oli hoidettu jo viikkoja ennen Biolightin vuokraamista ja tuntuikin, että Biolightin Wound-ohjelman avulla lopullinen paraneminen nopeutui.

Myös takajalkojen turvotukset lievenivät.


Kertahoitoon meni aikaa 10 - 30 minuuttia käytetyistä ohjelmista riippuen. Laitteen käyttöä helpotti vyölaukku, johon akun sai roikkumaan, ja kädet vapautuivat laitteen käyttöä varten.


-Nina

BungyPump vas­tus­sau­vat

kaupunkik%C3%A4velt-me.jpg

Vastussauvakävely nostaa kalorinkulutusta jopa 77% tavalliseen kävelyyn verrattuna.


Sauvoja voi käytää sekä kevellessä, että juostessa ja ne sopivat täydellisesti myös voi­ma­har­joit­te­lu­vä­li­neik­si sekä ulko-että sisätiloihin.

BungyPump on monipuolinen tapa harjoittaa sekä voimaa, että kestävyyttä samanaikaisesti.


Hellävarainen sekä olka- että kyynärpäille sisäänrakennetun jousituksen ansiosta.


Sauvoja on 4 ja 6 ja 10 kilon vastuksella. Sauvat ovat itsessään kevyet. Kaikkia saa ostaa kauttani.

Myös sauvoille kuljetusvaljaat sekä säilytyspussi sekä kaikkia sauvoihin liittyviä osia saa tilattua varaosina.


klikkaa lisätietoa sauvoista

askelkyykky%20sivulle-me.jpg
Bubgypump%20reippailu-me.jpg
1622455712000_bungypump%20treeni-me.jpg

Yh­teys­tie­dot

Pt-Lennu

Mäntsäläntie 1-3, 2.krs 

04600 Mäntsälä, p 0407199454

info@pt-lennu.fi

© Pt-Lennu. Kaikki oikeudet pidätetään.